θ


Translate

19 Σεπτεμβρίου 2017

«Έχει κάνει τον κόσμο καλύτερο»… Δεν θα πιστεύετε για ποιον το είπε αυτό ο Γιούνκερ! (βίντεο) ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ....ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ....ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΝΟΤΟΥ...!!!!

Θα μας τρελάνουν αυτοί με τα όσα λένε!
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ βρέθηκαν στον εορτασμό των 75ων γενεθλίων του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σάουμπελ, στο Offenburg.


Η Μέρκελ ευχήθηκε στον Υπουργό Οικονομικών υγεία, οικογενειακό χρόνο και νέες ανακαλύψεις, ενώ ο Juncker επαίνεσε τα επιτεύγματα του Schauble.
.
«Ο Schauble διασφαλίζει ότι ακολουθούμε μια κοινή κατεύθυνση στην Ευρώπη», προσθέτοντας ότι «έχει κάνει τον κόσμο καλύτερο», σχολίασε και συνέχισε:
«Όταν ήταν ιδιαίτερα θυμωμένος, μου είπε ότι είσαι Καθολικός και μπορείς να ομολογήσεις, είμαι Ευαγγελιστής Χριστιανός πρέπει να πω την αλήθεια».

Για να προσθέσει: «Αν δεν κινηθούμε ο ένας με τον άλλο στην Ευρώπη, τότε αποτυγχάνουμε και χάνουμε τους εαυτούς μας και κάποιος σαν τον Wolfgang Schauble, εξασφαλίζει ότι δεν θα περάσουμε ο ένας τον άλλο στην Ευρώπη, αλλά θα ακολουθήσουμε μια κατεύθυνση και ως εκ τούτου, αγαπητέ Wolfgang, είσαι κάποιος, αυτό το λέω στα 75α γενέθλιά σου, μετά από όλα όσα έχεις βιώσει και έχεις αφήσει τους άλλους να βιώσουν και όλα αυτά που έχεις υποστεί, είσαι κάποιος, που δεν μπορείς να το πεις για πολλούς ανθρώπους, ο οποίος έχει κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Εύχομαι το καλύτερο για τα γενέθλιά σου, ο Θεός να σε ευλογεί».
Από την πλευρά του, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ σχολίασε: «Ευχαριστώ θερμά που είστε όλοι εδώ, ας να γιορτάσουμε λίγο όσο έχουμε χρόνο, μου δώσατε μεγάλη χαρά και σκέφτομαι ήδη τα 80α γενέθλιά μου».
hellasforce.com
μονταζ  eimailefteros.blogspot.gr//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.