θ

Translate

10.9.17

Περίεργες λάμψεις παρατηρήθηκαν στον ουρανό λίγο πριν τον μεγάλο σεισμό στο Μεξικό

Περίεργες λάμψεις στον ουρανό του Μεξικού λίγο πριν τον σεισμό
που χτύπησε την χώρα στις 8 Σεπτεμβρίου μεγέθους 8,2 ρίχτερ. Tο επίκεντρο του σεισμού ήταν περίπου 100 χιλιόμετρα στα ανοικτά των ακτών της Πολιτείας των Τσιάπας, 123 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Πιχιχιάπαν, πρόσθεσε το USGS, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν 33 χιλιόμετρα.
Η πολιτική προστασία του Μεξικού ανακοίνωσε
ότι πρόκειται για τον πιο ισχυρό σεισμό που έχει καταγραφεί στη χώρα μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1985, που προκάλεσε τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και την κατάρρευση πολλών κτιρίων.
Οι κάτοικοι της πόλης του Μεξικό βγήκαν στους δρόμους, ενώ πολλοί συναγερμοί αυτοκινήτων τέθηκαν σε λειτουργία μετά τον σεισμό που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα. Σε κάποιες συνοικίες υπήρχε και διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Πολλοί κάτοικοι είδαν παράξενα φώτα στον ουρανό και τα κατέγραψαν με το κινητό τους.
Άραγε μήπως ο σεισμός δεν ηταν ένα φυσικό φαινόμενο αλλά προκλήθηκε με τεχνητό τρόπο, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας που υπάρχει αυτή την στιγμή στην γη;
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

.
el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.