θ

Translate

2.9.24

1.340.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΕΤΗ...ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ...!!!

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύει η τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με το σύνολο αγορών και πωλήσεων χρυσών λιρών..Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία έχουν πουληθεί από Ελληνες ιδιώτες μόνο προς την τράπεζα της Ελλάδος την τελευταία δεκαπενταετία 1.340.000 χρυσές λίρες..
Εαν συμπεριλάβουμε και αυτές που εκποιούνται την περίοδο της οικονομικής κρίσης σε ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια αντιλαμβάνεστε το τεράστιο μέγεθος αυτών των συναλλαγών..Οι επιπτώσεις της κρίσης έχει ως αποτέλεσμα και την μείωση του συνόλου των συναλλαγών όπως βλέπεται στον κάτωθι πίνακα αλλά και την εξαγωγή χρυσού από την χώρα προς ξένους προορισμούς με πρώτη και καλύτερη την Τράπεζα της Ελλάδος..
.
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.