θ

Translate

22 Αυγούστου 2017

Απροκάλυπτο δημοσίευμα Σκοπιανού: «Οι φρικαλεότητες των Ελλήνων κατά των "Μακεδόνων" χειρότερες και από αυτές του ISIS»

Της Χριστίνας Φλάσκου
Με ένα άκρως προκλητικό δημοσίευμα ορισμένοι ανιστόρητοι Σκοπιανοί προσπαθούν να δώσουν τη δική τους... «απάντηση» στο ευθύ «κατηγορώ» του ελληνικού ΥΠΕΞ περί «αλυτρωτισμού». Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα που έχει τίτλο «Η αγάπη για την χαμένη πατρίδα δεν είναι αλυτρωτισμός», ο αρθρογράφος Τοντόρ Πετρόφ προσπαθεί να δικαιολογήσει
τη φωτογράφιση του προξένου των Σκοπίων με φόντο τον εθνο-ιστορικό χάρτη της Μακεδονίας, καταγγέλλοντας τους Έλληνες ως κατακτητές της Μακεδονίας και όχι μόνο. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει ο Πετρόφ «αλυτρωτισμός δεν είναι η αγάπη για την πατρίδα τους, στην οποία η κυβέρνηση της Αθήνας διέπραξε γενοκτονία κατ’ επάγγελμα».
Υπενθυμίζεται ότι η «πολεμική» αυτή ξεκίνησε με αφορμή την αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην εμφάνιση του Σκοπιανού προξένου στο Τορόντο, όπου συνεχάρη τους «Μακεδόνες» σε ένα παραδοσιακό πικνίκ του Ιλίντεν μπροστά στη σκηνή με τον εθνο-ιστορικό χάρτη της Μακεδονίας,.
Όπως, μάλιστα, αναφέρει στο άρθρο του, οι Έλληνες κατακτητές εκδίωξαν δια της βίας εκατοντάδες χιλιάδες Σλάβους που κατοικούσαν στη «Μακεδονία του Αιγαίου», τόσο κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων του 1912-13,  του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου 1914-1918 και του Β΄Παγκόσμιου Πολέμου 1939-1945, όσο και κατά τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα 1946-1949.
Και συνεχίζει κατηγορώντας την ελληνική κυβέρνηση ότι μετά τους Βαλκανικούς πολέμους απέλασε χιλιάδες Σλάβους από τη «Μακεδονία του Αιγαίου», που είναι τμήμα της «Μακεδονίας» (δηλαδή της ψευδομακεδονίας, των Σκοπίων), σε Τουρκία και Βουλγαρία και οι οποίοι διατηρούν τις μνήμες της πατρίδας τους.
Οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του έχουν, όμως, και συνέχεια, καθώς τους διωγμούς που υπέστησαν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου τους χαρακτηρίζει ως ένα οργανωμένο σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για εποικισμό των περιοχών της Μακεδονικής Γης (που κατά τους παραλογισμούς των Σκοπίων ανήκει σε αυτούς) και εκδίωξη των Σλάβων που ζούσαν εκεί. Όπως συγκεκριμένα ανεφέρει ο Πετρόφ η κυβέρνηση  της Αθήνας, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους αποίκισε τη «Μακεδονία του Αιγαίου» με έποικους από την Τουρκία που είναι γνωστοί ως Ματζίροι ή Πόντιοι και οι οποίοι κατοίκησαν σε σπίτια που ανήκαν στους βιαίως εξορισμένους Σλάβους. Κατά τον αρθρογράφο, μάλιστα, οι Ματζίροι ή Πόντιοι είναι μετανάστες στη «Μακεδονία του Αιγαίου» και εξακολουθούν να μιλούν τουρκικά, να διατηρούν τις πολιτιστικές παραδόσεις τους και τα έθιμα της Μικράς Ασίας και του Πόντου.
Σε άλλο σημείο του άρθρου, ο Πετρόφ αναφέρει ότι η κυβέρνηση της Αθήνας παραχώρησε τις περιουσίες των βιαίως εξορισμένων Σλάβων σε μετανάστες από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες με μοναδικό σκοπό την πληθυσμιακή αλλοίωση  και την αλλαγή του εθνικού χάρτη της Μακεδονίας, ώστε οι «αυτόχθονες» Σλάβοι να γίνουν μειονότητα.
Στη συνέχεια αποκαλύπτει τις οργανωμένες κινήσεις και σχεδιασμούς των «εξορισθέντων»  ψευδομακεδόνων Σλάβων, που περιλαμβάνουν γενική συνέλευση στην οποία θα αποφασισθεί  η στρατηγική έναντι των κυβερνήσεων των Σκοπίων και της Ελλάδας και της διεθνούς κοινότητας.
Κατηγορεί, μάλιστα, τους  Έλληνες ότι προέβησαν σε κατοχή, εθνοκάθαρση, γενοκτονία και φρικαλεότητες εναντίον των «Μακεδόνων», που είναι πολύ χειρότερες από αυτές του ISIS που υφίστανται οι Χριστιανοί και όχι μόνο στη σημερινή εποχή.
Και καταλήγει λέγοντας «παρ' όλα όσα υποστήκαμε συγχωρούμε, αλλά δεν ξεχνάμε! Ζητάμε συγγνώμη και αποζημιώσεις για τη ζημιά στη ζωή και την περιουσία των βίαιων διωκόμενων Μακεδόνων από το τμήμα του Αιγαίου της Μακεδονίας και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων στο κατεχόμενο τμήμα της Μακεδονίας στο Αιγαίο, όχι λιγότερο από 30.000 δισεκατομμύρια ευρώ! Απαιτούμε την επιστροφή των δικαιωμάτων  των πολιτών, της ιδιοκτησίας και της κληρονομιάς των βιαίως διωκόμενων Μακεδόνων από το τμήμα της Μακεδονίας του Αιγαίου»!
Μετά τα ανωτέρω γίνεται απολύτως κατανοητό το ποιοι είναι οι βαθύτεροι στόχοι των παράλογων και ανιστόρητων Σκοπιανών....
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.