θ

Translate

30 Οκτωβρίου 2018

Οι υποψήφιες για τα καλύτερα οπίσθια ξεχύθηκαν στους δρόμους της Βραζιλίας

 Έμειναν «εκτός» όσες είχαν οπίσθια μεγαλύτερα των 107 εκατοστών - Δείτε τις φωτογραφίες
Ένα όμορφο χάος προκάλεσαν στους δρόμους της Βραζιλίας οι υποψήφιες για το διαγωνισμό της «Μις Οπίσθια 2017», όταν όλες μαζί βγήκαν βόλτα πριν την έναρξη του περιβόητου ετήσιου διαγωνισμού «Miss BumBum» που γίνεται κάθε χρόνο στην Βραζιλία.
Έτρεξαν όλες μαζί
με τα μαύρα μαγιό τους στους δρόμους του Σάο Πάολο για να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον διαγωνισμό που θα αναδείξει την βασίλισσα των οπίσθιων.
alkrm1
Οι διαγωνιζόμενες είναι 27 ανάμεσα τους και ένα μοντέλο του Playboy (για πρώτη φορά λαμβάνει μέρος διαγωνιζόμενη εκτός Βραζιλίας) αλλά και μια γυναίκα με ακρωτηριασμένο άκρο. Το κοινό πρέπει να αποφασίσει ποιες από τις 27 γυναίκες θα περάσου στην τελικό που θα γίνει τον Νοέμβριο.
Το έπαθλο για τη μεγάλη νικήτρια θα είναι μια φωτογράφιση για ανδρικό περιοδικό, ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και η φήμη που φέρνει ο τίτλος.
Οι διοργανωτές, επτά χρόνια μετά τον πρώτο διαγωνισμό, επιχειρούν φέτος να φέρουν λίγο περισσότερη φινέτσα αποκλείοντας τόσο υποψήφιες με οπίσθια μεγαλύτερα των 107 εκατοστών όσο και υποψήφιες με τολμηρές συμπεριφορές, όπως συνέβη στις περιπτώσεις γυναικών που υπόσχονταν στριπτίζ σε όσους τις στήριζαν.
alkrm2 alkrm5 alkrm6 alkrm7 alkrm9 alkrm8 alkrm3 alkrm4.
newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.