θ

Translate

22 Αυγούστου 2017

Φόβοι για θύματα Κατέρρευσαν κτίρια από σεισμό 3,6 Ρίχτερ στο ιταλικό νησί Ίσκια. (Φωτος)

Τα σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή και επιχειρούν να απεγκλωβίσουν όσους βρίσκονται στα γκρεμισμένα κτίρια
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο ιταλικό νησί Ίσκια (ανοιχτά της Νάπολι), συνέπεια του οποίου ήταν να καταρρεύσουν κτίρια και να εγκλωβιστούν αρκετοί άνθρωποι στα συντρίμμια.
Τα σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει

στην περιοχή και επιχειρούν να απεγκλωβίσουν όσους βρίσκονται στα γκρεμισμένα κτίρια.
Στην τοποθεσία Καταμίστιολα κατέρρευσε μια εκκλησία και ένα κτίριο εξαιτίας του σεισμού, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai μετέδωσε ότι υπάρχουν τραυματίες, και ίσως, αγνοούμενοι.
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 20 και 57 λεπτά τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η δόνηση έγινε πιο αισθητή στην βόρεια πλευρά του νησιού, όπου βρίσκονται οι περιοχές Κασαμίτσιολα και Λάκκο Αμένο.
Ο αντιδήμαρχος της Κασαμίστιολα δήλωσε πριν λίγο ότι ένας τραυματίας, σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.






.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.