θ

Translate

12 Αυγούστου 2017

Με Σερβία απόψε η Ελλάδα (22.00 ΕΡΤ1)

Η Εθνική μας ομάδα ξεπέρασε δύσκολα του εμπόδιο του Μαυροβούνιου και σήμερα θα δώσει τον πιο σκληρό φιλικό της αγώνα κόντρα στην Σερβία.
Η Ελλάδα έδειξε ότι διαθέτει παίκτες που σκοράρουν, μαρκάρουν και μπορούν να πάνε ψηλά το σκορ στους αγώνες της Πάτρας με Ρουμανία και Μεγάλη Βρετανία στην Πάτρα, αλλά και χθες κόντρα στο Μαυροβούνιο, ωστόσο τα πραγματικά δύσκολα θα τα αντιμετωπίσει σήμερα.
Αντίπαλός της
(22.00 ΕΡΤ1) η Σερβία, που μπορεί να έχει αρκετές απουσίες ενόψει Ευρωμπάσκετ (Μιλουτίνοφ, Μπιέλιτσα, Νέντοβιτς, Σιμόνοβιτς και Γιόκιτς), όμως δεν παύει να είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο Παγκόσμιο μπάσκετ, με παίκτες αστέρες που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του (Τεόντοσιτς, Μπογκντάνοβιτς, Μπιέλιτσα, Μαριάνοβιτς κλπ.).
Έτσι το αποψινό φιλικό θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Μίσσα ώστε να δείξουν τι αξίζουν.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.