θ

Translate

7 Απριλίου 2024

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:...Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω ονειρευτεί τον εαυτό μου πρωθυπουργό...ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ....ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ....

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για την πολιτική και τα όνειρά του, για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την αγαπημένη του σύζυγο, Ευγενία Μανωλίδου.
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία δίνει μία διαφορετική συνέντευξη.
Ξέρετε, κύριε Γεωργιάδη, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι η πολική έχει μετατραπεί πια στην «τέχνη του ψέματος». Εσείς αναγκαστήκατε ποτέ να καταφύγετε σε αυτή την οδό, προκειμένου να προστατέψετε μία ευαίσθητη αλήθεια;
Νομίζω ότι εγώ ειδικά ανήκω στην άλλη γραμμή. Παραλέω τις αλήθειες και πολλές φορές τις λέω και ωμά - γι’ αυτό, άλλωστε, έχω φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς. Να μου επιτρέψετε να σας υπενθυμίσω, παραδείγματος χάριν, όταν είχα πει ότι «αν βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες!» επί τρεις ημέρες ήθελαν να με γδάρουν ζωντανό σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Τελικά βγήκε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και έφυγαν 60 δις ευρώ από τις τράπεζες. Όχι, θεωρώ ότι ο πολιτικός πρέπει να λέει αλήθεια ασχέτως κόστους.
 TLIFE
μονταζ teo
 13/9/15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.