θ

Translate

15.9.22

Ολυμπιακός: Η δεύτερη «μάχη» στο Europa League με τη Φράιμπουργκ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη (19.45, COSMOTE SPORTS 2) στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa.
Μετά την ήττα του με σκορ 2-1 από τη Ναντ στη Γαλλία ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στον όμιλό του στο Europa League. Αντίπαλός του αυτή τη φορά θα είναι η Φράιμπουργκ. Η γερμανική ομάδα έρχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19.45 (COSMOTE SPORTS TV 2).
Ο Κορμπεράν έχει προβλήματα για ακόμα ένα ματς του Ολυμπιακού με παίκτες όπως οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Βαλμπουενά. Ο Κορεάτης ίσως κάνει μία τελευταία προσπάθεια να προλάβει το ματς έστω με το να είναι στον πάγκο αλλά τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του.
Σε σχέση με το αρχικό σχήμα ο Ισπανός είπε πως έχει καταλήξει στην 11άδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σκεφτεί και το 4-3-3 (με τη Ναντ είχε ξεκινήσει με τρεις στόπερ) και ότι έχει στο μυαλό του τον Άβιλα ή τον Ρέτσο για το αριστερό άκρο της άμυνάς του με δεδομένη την εικόνα του Ρέαμπτσιουκ. Εφόσον προκύψει σχηματισμός για το 4-3-3 να μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο για Εμβιλά, Κούντε και Μπουχαλάκη στο κέντρο και τον Μπιέλ στα άκρα. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως δεν ανακοίνωσε αποστολή.
 πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.