θ

Translate

18.12.21

(18+ σκληρες εικονες) Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ: «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

Ελληνίδες Έλληνες πατριώτες και εν Χριστώ αδελφοί.
Οι σατανιστές έχουν τα πάντα υπό τον έλεγχό τους, όπως και την διοίκηση της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Και δεν μιλάμε για μεμονωμένους Ιεράρχες που παρασύρουν τον κόσμο στον θάνατο και φέρνουν σε τοπικό επίπεδο εκκλησίας, σατανικούς περιορισμούς και τα εμβολιαστικά κέντρα έξω από τους Ναούς,αλλά μιλάμε για φανερό έλεγχο της ιεράς Συνόδου, που πλέον δεν έχει καμία σχέση με τα ιερά της Εκκλησίας, και έχει μετατραπεί σε ανίερη Σύνοδο.
Το να παρευρίσκονται δύο λαϊκοί και η μία γυναίκα, εν μέσω της συσκέψεως της ιεράς Συνόδου, όπου ΜΟΝΟ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ μπορούν να παρευρίσκονται και ούτε απλός ιερέας, πολύ δε περισσότερο μία λαϊκή γυναίκα,
ήταν μία πεντακάθαρη βεβήλωση της Ιεράς Συνόδου,
που από συστάσεως της Ελλαδικής Αυτοκέφαλης Εκκλησίας του Χριστού, δεν συνέβη ποτέ και ούτε θα μπορούσε.
Ο ρόλος των δύο αφορισμένων κανίβαλων σατανιστών, ήταν και συμβολικός για τους σατανιστές, διότι ενώ στην Εκκλησία του Χριστού έχουμε μόνο άνδρες ιερείς, ο σατανάς χρησιμοποιεί μόνο γυναίκες ως «ιέρειες» στις σατανικές τελετές αίματος, όπου η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι η μεγαλύτερη στην ιεραρχία τους.
Και αυτήν την κανίβαλο σατανίστρια που εδώ την βλέπετε να τρώει αδρενοχρώμιο από μισοσφαγμένο παιδί, μαζί με άλλα ανθρωποφάγα τέρατα της υψηλής "ελίτ", την έχει ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "καταχειροκροτούμενη" από την σατανική "ελίτ".

Μαρίνα Αμπράμοβιτς: Θερμό χειροκρότημα για τους «7 θανάτους της Μαρίας Κάλλας» στη Λυρική Σκηνή

Η μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στην κατάμεστη (στο 85% της πληρότητάς της) Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.
https://www.ethnos.gr/culture/article/175710/marinaampramobitsthermoxeirokrothmagiatoys7thanatoysthsmariaskallassthlyrikhskhnh
Γράψαμε ήδη ένα αποκαλυπτικό άρθρο για τους τρόπους που διασκεδάζουν τρώγοντας παιδάκια οι κανίβαλοι σατανιστές της Κυβέρνησής μας και της υψηλής «ελίτ»
και γιατί ο Πρωθυπουργός έχει τον αποκλειστικό έλεγχο των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων,
και κανονικά θα έπρεπε να έχει γκρεμιστεί το Μαξίμου και η Βουλή που είναι άντρο κανίβαλων σατανιστών,
αλλά έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους οι Εισαγγελίες, το αρχηγείο της Αστυνομίας και τα μπλοκ του διαδικτύου, διότι όλα είναι ελεγχόμενα από το σατανικό κέντρο των υποχθόνιων.

https://armagedon2020.blogspot.com/2021/02/18.html
Πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες τι συμβαίνει στην ζωή μας, και ποιοι πραγματικά μας Κυβερνούν και κρύβονται πίσω από την κουρτίνα της εικονικής πραγματικότητας που μας παρουσιάζουν.
Γι’ αυτό έστειλαν λοιπόν μία ιέρεια του σατανά, μέσα στην ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, για να δείξουν φανερά ..... «ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» μέσα στην ιερά Σύνοδο.
Πέραν όμως από το συμβολικό του πράγματος, που δεν έβλαψε φυσικά ούτε τον Ναζωραίο Ιησού Χριστό, αλλά ούτε και την μετάδοση του αγίου Πνεύματος προς τους εκλεκτούς Χριστιανούς,
εμείς βάλαμε «λυτούς και δεμένους» για να μάθουμε τι ειπώθηκε σ’ αυτήν την ανίερη Σύνοδο και τι εντολές των Εβραίων μετέφερε προς τους ιεράρχες η Κεραμέως.
Διότι περί διαταγών του σατανισμού προς τους Ιεράρχες επρόκειτο
και επειδή δεν ήθελαν να διαρρεύσει τίποτα, πήγαν να τα πούν «κεκλεισμένων των θυρών» και κατ’ ιδίαν.
Ο Μητσοτάκης και η Κεραμέως βέβαια, είναι τα «έμπιστα» άτομα του σατανισμού, διότι ήταν και οι μόνοι προσκεκλημένοι από την Ελλάδα στις μυστικές συνεδριάσεις της “Builderberg” που έγιναν τα τελευταία χρόνια.
Μάθαμε λοιπόν από το στενό περιβάλλον ενός από τους ιεράρχες που συμμετείχαν τα εξής:
Μάθαμε λοιπόν ότι θα αρχίσουν από την ερχόμενη εβδομάδα 20 Δεκεμβρίου να αυξάνονται τα «κρούσματα» της «όμικρον» ειδικά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και θα το αποδώσουν στα Συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας στις 19 Δεκεμβρίου,
όπου οι «ψεκασμένοι» «αρνητές» και «αντιεμβολιαστές»,
δεν κράταγαν «αποστάσεις» και έκαναν «διασπορά» του ιού.
Και οι «επιστήμονες» θα εισηγηθούν προς την Κυβέρνηση «κατεπείγοντα» μέτρα..!!!! για να «προστατέψουν» την κοινωνία εν όψη Χριστουγέννων.
Το κλείσιμο των σχολείων για τα Χριστούγεννα τους διευκολύνει, διότι δεν ήθελαν να πέσει στην Κυβέρνηση η ευθύνη για το κλείσιμο των σχολείων.
Η Κυβέρνηση απλά μπορεί να μην ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.
Όπως μας μεταφέρθηκε, η Κεραμέως ήταν πολύ επιθετική προς τους Ιεράρχες, και τους κατηγορούσε επειδή έδειξαν ανυπακοή στις εντολές της Κυβέρνησης και δεν έλεγξαν τους Χριστιανούς κατά την είσοδό τους στους ιερούς Ναούς, όπως ήταν η εντολή της Κυβέρνησης.
Κάποιοι ιεράρχες «ψέλλισαν» πως «δεν μπορούσαμε να το κάνουμε»
και εκεί η Κεραμέως φανερά εκνευρισμένη τους φώναξε: «Εμείς δεν σας ρωτήσαμε αν μπορείτε, σας είπαμε να το κάνετε και εσείς αρνηθήκατε. Αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε τον κόσμο, τώρα θα κλείσετε τις Εκκλησίες».
Μόλις αρχίσουν λοιπόν να αυξάνονται τα «κρούσματα», θα συνεδριάσει από μόνη της η ιερά Σύνοδος και θα αποφασίσει το κλείσιμο των Ιερών Ναών από τα Χριστούγεννα μέχρι τα άγια Θεοφάνεια, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Αυτό ΔΙΕΤΑΞΕ η Κεραμέως και αυτά τα λέμε για να γνωρίζει ο λαός, ποιοι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο στην Εκκλησία και έχουν τους Ιεράρχες «σήκω-κάτσε».
Πολλούς βέβαια ενόχλησε αυτή η επιθετική στάση της Κεραμέως, γι’ αυτό και άφησαν να διαρρεύσουν τα «μυστικά» της συναντήσεως στην Μονή Πετράκη.
Αυτό που μένει να δούμε από την Δευτέρα και μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, είναι αν θα υπακούσουν οι Ιεράρχες στις διαταγές των ανθρωποφάγων σατανιστών της Κυβέρνησης.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Y.Γ. Η Ελλάδα και ο κόσμος κυβερνάται από ανθρωπόμορφα τέρατα του σατανά που τρώνε στην κυριολεξία παιδάκια
και είναι όλοι τους ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ.
Και επειδή ο μόνος που τρέμουν είναι ο Ναζωραίος Ιησούς Χριστός που συνέτριψε τον σατανά, γι’ αυτό πολεμάνε τους Χριστιανούς και την Εκκλησία. Αλλά παρ’όλο τον πόλεμο, βλέπουν ότι τελικά δεν καταφέρνουν τίποτα, κι αυτό τους έχει τσαντίσει πολύ.
Το τι θα συνέβαινε τα Χριστούγεννα με τον «όμικρον», το είχαμε πληροφορηθεί και το είχαμε γράψει από τον Νοέμβριο.
Κι αυτό δεν θ’ άλλαζε με τίποτα, διότι οι Εβραίοι οπαδοί του σατανά, έχουν φύγει πάρα πολύ, από όλα τα χρονοδιαγράμματα της ανέγερσης του τρίτου Ναού του Σολομώντα , που θέλουν εκεί μέσα να στέψουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους παγκόσμιο Κυβερνήτη.
Και επειδή αυτό είναι η πρώτη φορά που τους συμβαίνει από το 1896 μετά την επίσημη ίδρυση του Διεθνούς Σιωνισμού, έχουν πανικοβληθεί κι έχουν αρχίσει να πιέζουν και να απειλούν άτομα της εξουσίας τους, όπως τώρα τους Ιεράρχες.
Επειδή λοιπόν όλος ο πόλεμος του σατανά, επικεντρώνεται επάνω και ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ
θα περιμένουμε να δούμε, ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ,
είναι οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.