θ

Translate

16 Ιανουαρίου 2019

Εδώ τελειώνουν όλα – Αντιπρόεδρος Ποταμιού: «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική και πρέπει να την ψηφίσουμε»

Ήδη οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ποταμιού προκαταβάλλουν την στάση του Σταύρου Θεοδωράκη για την Συμφωνία των Πρεσπών.
«Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής και αντιπρόεδρος
του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm, λίγες ώρες πριν τη ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, ο Γιώργος Μαυρωτάς σημείωσε πως «η στάση του Ποταμιού γενικά είναι πως η συμφωνία είναι επωφελής και πρέπει να την ψηφίσουμε, να τη στηρίξουμε. Η θετική προδιάθεση προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει».
Ο αντιπρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε ότι η πλειοψηφία του Ποταμιού θεωρεί θετικό το περιεχόμενο της Συμφωνίας, ωστόσο είπε ότι το πολιτικό πλαίσιο που γίνεται η συζήτηση έχει αλλάξει με ευθύνη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.
«Εμας δεν μας ενδιαφέρει η μακροημέρευση της κυβέρνησης αλλά το συμφέρον της χώρας. Το Ποτάμι δεν είναι ο μπουφές της κυβέρνησης για να επιλέγει η κυβέρνηση όποτε θέλει. Όλα τα δεδομένα είναι στο τραπέζι. Οι αυριανές μας αποφάσεις δεν θα επηρεαστούν από τις σημερινές εξελίξεις. Τα έχουμε αποσυνδέσει αυτά τα δύο πράγματα. Θα ήταν χρήσιμο βέβαια, για τη συνοχή του κόμματος μια κοινή θέση.
Εμείς συζητάμε για το πώς μπορούμε να στηρίξουμε τη συμφωνία. Δεν υπάρχει πικρία για την στήριξη Δανέλλη στην κυβέρνηση», υπογράμμισε.
Κατέληξε, λέγοντας: «Προέχει το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης σήμερα από την κυβέρνηση».
(protothema – φωτο:eurokinissi) 
πηγη el.gr/
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.