θ

Translate

18 Μαΐου 2018

(M Π Ο Υ Ρ Λ Ο Τ Ο ΕΛΛΗΝΕΣ !!!) ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ, έκανε ...π υ ρ ο τ έ χ ν η μ α ένα ΤΟΥΡΚΙΚΟ σκάφος που ΔΕΝ υπάκουε στις εντολές της!!! ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ!

ΟΧΙ, ΜΗΝ "ΨΑΧΝΕΤΕ" Α Δ Ι Κ Ω Σ !

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ (ΒΟΘΡΟ-)ΚΑΝΑΛΑ, 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ("ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ" & "ΑΛΗΘΙΝΑ"...) ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...
(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!)
Πόσο ξεπουλημένα ανθελληνικά καθάρματα μας κυβερνάνε 45 χρόνια τώρα;;;
Δείτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,  τι θα πει αναχαίτιση σκάφους εντός χωρικών υδάτων
από την ακτοφυλακή! (ΟΧΙ την ελληνική δυστυχώς...)
Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα
Η ακτοφυλακή (λιμενικό) της Ρουμανίας ('Policia de Frontiera') εντόπισε τουρκικό σκάφος εντός των χωρικών της υδάτων στη Μαύρη Θάλασσα. 
Το κάλεσε να σταματήσει κι αυτό ...ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει!
Σχετική εικόνα
Ξεκινά η καταδίωξη. 
Το αρχικό σκάφος της ακτοφυλακής καλεί τα παραπλεόντα σκάφη της ακτοφυλακής και του πολεμικού ναυτικού της Ρουμανίας να το συνδράμουν στην καταδίωξη.
Το τουρκικό σκάφος δεν σταματάει. Το καταδιωκτικό το εγκλωβίζει με ελιγμούς προκειμένου να μην διαφύγει εκτός χωρικών υδάτων της Ρουμανίας και ανοίγει πυρ με προειδοποιητικά πυρά.
Σχετική εικόνα
Το τουρκικό σκάφος και πάλι (!) δεν σταματάει, παρά τα προειδοποιητικά πυρά. 
Τα καταδιωκτικά τώρα της Ρουμανίας αποφασίζουν και ανοίγουν πυρ με στόχο τις προπέλες και τις μηχανές του τουρκικού σκάφους.
Το αποτέλεσμα; 
Το τουρκικό σκάφος ακινητοποιείται βίαια και παίρνει  φ ω τ ι ά. 
Άγημα από τα καταδιωκτικά απομακρύνουν το πλήρωμα του τουρκικού σκάφους, που εγκαταλείπεται στις φλόγες.
Το συλληφθέν πλήρωμα μεταφέρεται από την ακτοφυλακή στο πλησιέστερο ασφαλές λιμάνι της Ρουμανίας για τα περαιτέρω: σύλληψη και άσκηση διώξεως εναντίον τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για RUMANIAN COASTGUARD AGAINST TURKISH BOAT
Μήπως ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρουμανίας ως επακόλουθο της βύθισης του τουρκικού σκάφους και της σύλληψης του πληρώματός του; 
Μήπως χρειάστηκε να επέμβει η ΕΕ και το ΝΑΤΟ; 
Τίποτα απ’ όλα αυτά.
Μήπως τα έκανε όλα αυτά η Ρουμανία επειδή είναι ...υπερδύναμη;
Μήπως τα έκανε με το έτσι γουστάρω; 
Όχι βέβαια. 
Πρόκειται για διεθνείς κανόνες εμπλοκής οι οποίοι προβλέπονται για όλες τις δυνάμεις ακτοφυλακής στον πλανήτη. 
Μόνο η Ελλάδα αρνείται 
να τους εφαρμόσει κατά της Τουρκίας...
Πιστεύει κανένας πως εάν ήταν άλλο σκάφος της Τουρκίας εντός των χωρικών υδάτων της Ρουμανίας – π.χ. σκάφος του τουρκικού λιμενικού – θα έκαναν κάτι διαφορετικό οι Ρουμάνοι ακτοφύλακες;
Υπήρχε περίπτωση να εγκατέλειπαν τα χωρικά τους ύδατα σε ξένο  π α ρ ε ί σ α κ τ ο  σκάφος;
Σχετική εικόνα
Αυτά για να αντιληφθούμε το παιχνίδι το οποίο παίζει πολιτική και στρατιωτική ηγεσία σε βάρος μας και σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.