θ

Translate

7 Μαΐου 2018

Φοιτητής δέχθηκε επίθεση με πιστόλι από δύο αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας

Τον πλησίασαν με πρόσχημα ένα τσιγάρο για να του αρπάξουν τελικά το πορτοφόλι
Επίθεση με μαχαίρι και πιστόλι σε φοιτητή, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.
Ο 26χρονος δέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής επίθεση από δυο αλλοδαπούς οι οποίοι τον απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι
και του άρπαξαν ο,τι είχε πάνω του. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:45.
Ο 26χρονος βρισκόταν στη συμβολή της Σπ.Τρικούπη με την Αλεξάνδρας όταν δυο αλλοδαποί που μιλούσαν σπαστά ελληνικά τον πλησιάζουν και του ζητούν ένα τσιγάρο. Ο φοιτητής τους είπε ότι δεν είχε και πήγε να τους προσπεράσει για να συνεχίσει το δρόμο του. Τότε, το δίδυμο των ληστών, έβγαλε ένα μαχαίρι και πιστόλι και αφού τον απείλησαν του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε 45 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.  
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.