θ

Translate

11 Μαΐου 2018

Θρίλερ με την υγεία του Ισραηλινού Α/ΓΕΕΘΑ: Ανατινάχτηκε η αίθουσα επιχειρήσεων στο Γκολάν από ιρανικό πύραυλο;

Ένα θρίλερ φέρεται να εκτυλίσσεται στα υψώματα του Γκολάν με τον φερόμενο τραυματισμό του Ισραηλινού Α/ΓΕΕΔ στρατηγού  Gadi Eizenkot. Πληροφορίες ου διακινούνται φέρουν τον Ισραηλινό Α/ΓΕΕΘΑ να βρισκόταν μέσα στο κτίριο που δέχτηκε ιρανικό πύραυλο στα υψώματα του Γκολάν.
Ένα πυκνό πέπλο καλύπτει
τις « πληροφορίες» οι οποίες προς παρόν παραμένουν ανεπιβεβαίωτες και μη πιστοποιημένες για τον τραυματισμό του Ισραηλινού στρατηγού Gadi Eizenkot, αλλά η παρουσία του στα υψώματα είναι πιστοποιημένη από το τύπο του Ισραήλ με φωτογραφίες και άρθρα , το βράδυ της «συριακής» ή κατά άλλους ιρανικής επίθεσης με ρουκέτες.
Ο επικεφαλής του ισραηλινού στρατού IDF Gadi Eisenkot, συναντήθηκε όντως  με ανώτερους αξιωματικούς της Βόρειας Διοίκησης εν μέσω ανησυχιών για πιθανή ιρανική επίθεση α πυραύλων κατά του βόρειου Ισραήλ στις 9 Μαΐου 2018.
Οι πρώτοι ιρανικοί πύραυλοι φέρεται να έπληξαν το ειδικό ισραηλινό κέντρο ηλεκτρονικού πολέμου και διοίκησης 9900 , το προσωπικό της ισραηλινής Ταξιαρχίας «Hermonsk» 810, δύο κέντρα  ηλεκτρονικού πολέμου, σταθμό επικοινωνιών και  συστήματα  αεράμυνας στο Γκολάν  σύμφωνα με το  συριακό πρακτορείο ειδήσεων Al-Masdar.
Ο ίδιος είναι πιθανόν να διανυκτέρευσε στο ειδικά προστατευμένο αρχηγείο στο Γκολάν πριν την επίθεση.
Εδώ η φωτογραφία



«Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι διοικητές ενημέρωσαν τον Α/ΓΕΕΔ για τα πορίσματα της  κατάστασης αξιολόγησης στο ζήτημα της ασφάλειας και συζήτησαν την ετοιμότητα των κοινοτήτων και του πολιτικού μετώπου να ανταποκριθεί σε κάθε κατάσταση» , ανακοίνωσαν οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες , ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΔ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πυραυλική επίθεση , ενώ ο ισραηλινός στρατός και η κυβέρνηση  δεν επιβεβαιώνουν  τις αναφορές αυτές , σύμφωνα με τον βουλευτή Φάρις Σέχαμπι.
Οι πληροφορίες εμφανίστηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον τραυματισμό του Gadi Eizenkot , ενώ άρθρο στον ελληνικό τύπο «ομιλεί»  για πογκρόμ συλλήψεων  Ισραηλινών  δημοσιογράφων της  εφημερίδας Ynet…που φέρεται να παρουσίασε την είδηση.
Οι ιρανικοί – κατά πολλούς πύραυλοι – είχαν στόχο το υπερ-αρχηγείο των Ισραηλινών με την κωδική ονομασία 9900 , στο οποίο εμπεριέχονται δεκάδες ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που καταγράφουν και παρακολουθούν όλες τις συνομιλίες , τις επικοινωνίες και τις  κινήσεις Σύρων και Ιρανών σε πολύ μεγάλη απόσταση μέσα στο συριακό έδαφος.
Η κεντρική αίθουσα από όπου διεξάγονται οι επιχειρήσεις φέρεται να  καταστράφηκε σε πολύ μεγάλο ποσοστό ενώ μέσα σε αυτήν ευρίσκονταν ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΔ και έδινε οδηγίες .
Η πηγή της διαρροής της πληροφορίας φέρεται να είναι η  ίδια η γυναίκα του.
Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και το κυριότερο να εμφανιστεί στα ΜΜΕ ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΔ για να διαψεύσει ή όχι τις πληροφορίες για τον τραυματισμό του από την επίθεση στο Γκολάν.



.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.