θ

Translate

22 Μαΐου 2018

Δ. Θεσσαλονίκης: Διανομή τροφίμων σήμερα και αύριο για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Διανομή νωπών προϊόντων (κρέας, πατάτες, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, τυρί) και ειδών παντοπωλείου (λάδι, μακαρόνια, φασόλια, ζάχαρη, τοματοπολτό, αλάτι), για τους δικαιούχους του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν προγραμματιστεί σήμερα και αύριο 23 Μαΐου,
από ώρα 9:00 έως 14:00  από τον δήμο Θεσσαλονίκης, ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».  Συγκεκριμένα:
22/5/2018: Διανομή  νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου στους δικαιούχους της  Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας  και  της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.
23/5/2018: Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου στους δικαιούχους της  Β΄  Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής  Κοινότητας  και της  Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και  η  ταυτοποίηση των στοιχείων των  περίπου 6.837  δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα,  με τη χρήση tablet.
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).
Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.
Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν, θα πρέπει να προσκομίσουν:
την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)
τον Α.Μ.Κ.Α.
την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).
Επίσης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι, λόγω του βάρους των προϊόντων.
Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), έως τις 14/04/2018, έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
πηγη
teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.