θ

Translate

17 Μαΐου 2018

Δανία: Ο σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης δέχτηκε επίθεση από ομοφοβικό άνδρα

Την επίθεση στον Χόσουε Μεντίνα Βάσκες που πέρσι αρραβωνιάστηκε τον ηγέτη του Συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος της Δανίας ανακοίνωσε η αστυνομία 
Ο σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης της Δανίας έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από έναν άνδρα σλοβενικής καταγωγής, λόγω
της ομοφυλοφιλίας του, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Κοπεγχάγης.
Ο Χόσουε Μεντίνα Βάσκες, ο οποίος κατάγεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και πέρσι το καλοκαίρι αρραβωνιάστηκε τον ηγέτη του Συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος της Δανίας, Σόρεν Πάπε Πούλσεν, δέχτηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από τον δράστη. Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε μέσα σε ένα μπαρ της πρωτεύουσας, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 34χρονος Σλοβένος φώναξε "Δεν μ' αρέσουν οι γκέι" και επιτέθηκε στο θύμα. Του ασκήθηκε δίωξη για "αδίκημα μίσους και βιαιοπραγία" και προφυλακίστηκε, διευκρίνισε η αστυνομία μέσω του Twitter.
"Τώρα θα προσπαθήσουμε να χωνέψουμε αυτό το επεισόδιο όσο καλύτερα μπορούμε" αντέδρασε ο υπουργός με ανάρτησή του στο Facebook.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.