θ

Translate

11.2.18

Τεράστια κύματα "καταπίνουν" πλοίο στην Τήνο (VIDEO)

Σε κλοιό κακοκαιρίας έχει μπει η χώρα με έντονα καιρικά φαινόμενα.
Το πλοίο που έφτασε από το Πειραιά στην Τήνο στις 12.25 το μεσημέρι, αρχικά δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον προβλήτα και να «δέσει» λόγω των ισχυρών ανέμων.
Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια από τον καπετάνιο και το πλήρωμα για να καταφέρει
να μπει στο λιμάνι, να «δέσει» και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες του «Blue Star Delos».
Το λιμάνι της Τήνου θεωρείται ένα δύσκολο λιμάνι. Πόσο μάλλον εάν πνέουν Νότιοι άνεμοι οκτώ μποφόρ. Τα κύματα πραγματικά αγκαλιάζουν το πλοίο, ενώ η θάλασσα βγήκε στη… στεριά!  Όπως φαίνεται στο βίντεο από το cyclades24, μέσα στο λιμάνι της Τήνου επικρατεί θαλασσοταραχή που καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη την επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών.
Πρόκειται για ακόμη ένα βίντεο που καταγράφει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι νησιώτες, ακόμα και στα κοσμοπολίτικα τουριστικά νησιά, τους χειμερινούς μήνες αλλά και τις αντίξοες συνθήκες εργασίας των ναυτεργατών.
Δείτε το βίντεο:
.
πηγηt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.