θ

Translate

23 Οκτωβρίου 2017

«Θα χτυπήσουμε ξαφνικά» - Η δήλωση που αφορά όλους τους Έλληνες

του Κίμωνα Χαραλάμπους
 «Μια νύχτα μπορεί να χτυπήσουμε ξαφνικά»!
Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό ενημερωτικό δίκτυο «TRT}, μιλώντας για την περίπτωση οποιασδήποτε απειλής κατά της Τουρκίας.

Ο «Σουλτάνος» στην ομιλία του κατά το Συμβούλιο Νεολαίας 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Yahya Kemal Beyatlı, δήλωσε τα εξής:
«Κανείς δεν έχει και δεν θα έχει την δύναμη να διαμελίσει αυτά τα εδάφη της πατρίδας μας. Θα πάμε όλοι μαζί καταπάνω αυτών που θα επιχειρήσουν να το κάνουν, στο Γκάμπαρ, στο Τέντουρεκ, στο Τζούντι, στο Μπεστλέρ-Ντερελέρ, στο Κάντιλ, μπορεί και με F-16, θα πάμε προς τα κει. Οπουδήποτε υπάρχει κάποια πρόκληση εναντίον μας, ναι μια νύχτα μπορεί να χτυπήσουμε ξαφνικά. ‘Άραγε θα το επιτρέψουν κάποιοι;’. Πάνε αυτά τελειώσανε. Όσο για εκείνους που είναι στρατηγικοί μας εταίροι, σέβονται μαζί με μας το δίκαιό μας, θα τους σεβόμαστε και εμείς. Ειδάλλως, χωρίς παρεξήγηση».
Σίγουρα ο Τούρκος Πρόεδρος δεν επιθυμεί πόλεμο, προτού να εδραιώσει την εξουσία του στην Τουρκία.
Ωστόσο, επειδή στην πολιτική «τα πάντα ρει», ο επικείμενος διαμελισμός της Τουρκίας, στον οποίο αναφέρθηκε όπως είδατε ο τούρκος ηγέτης», σε συνδυασμό με την κόντρα ισλαμιστών και κεμαλιστών στην Τουρκία δεν αποκλείεται να επιφέρει την πρόκληση ξαφνικού επεισοδίου στην ευρύτερη περιοχή της Τουρκίας με το μυαλό πολλών να πηγαίνει στο Αιγαίο.
Καλό θα ήταν λοιπόν οι κυβερνώντες να πάρουν στα σοβαρά τις δηλώσεις Ερντογάν!.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.