θ

Translate

25 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κουρουμπλής χορεύει στη γιορτή του Κουντούρη του «Αγία Ζώνη ΙΙ». (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ)

 Το ζεϊμπέκικο του υπουργού???
Τα προικια της Ευδοκιας....
Ο Εθνικος υμνος των πασοκορουφιανων.....
Γεια σας Ακηδες με τα λεφτα μας...!!!
Εξι μήνες πριν το ναυάγιο που γέμισε μαζούτ τον Σαρωνικό, ο υπουργός διασκέδαζε στη γιορτή του πλοιοκτήτη – Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook η Κατερίνα Κουντούρη
Βίντεο με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο προς τιμήν του Θοδωρή Κουντούρη στις 4 Μαρτίου του 2017 (στη γιορτή των Αγίων Θεοδώρων) είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λίγες ώρες μετά το γλέντι, η σύζυγος του εφοπλιστή, Κατερίνα. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», του πλοίου που πλημμύρισε μαζούτ τον Σαρωνικό προκαλώντας μεγάλη οικολογική καταστροφή.
Οπως προκύπτει από το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του υπουργού Ναυτιλίας, ο κ. Κουρουμπλής ανήκε στον πυρήνα των φίλων του κ. Κουντούρη που διασκέδασε μαζί του για την ονομαστική του εορτή.
 
Αυτό δημιουργεί εύλογα ερωτήματα ειδικά μετά τη στάση που έχει τηρήσει ο υπουργός μετά το ναυάγιο του Αγία Ζώνη, το οποίο μάλιστα αρχικά επιχείρησε να υποβαθμίσει καλώντας τους λουόμενους να κάνουν άφοβα μπάνιο ή σχολιάζοντας ότι δεν πρόκειται για οικολογική καταστροφή. Ολες αυτές οι δηλώσεις, μετά το βίντεο με το κέφι και τον χορό του υπουργού, και το σαφές συμπέρασμα ότι υπήρχαν φιλικές σχέσεις με τον πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη» αποκτούν νέα ανάγνωση.
Μάλιστα η κ. Κατερίνα Κουντούρη σχολίαζε κάτω από το βίντεο με τον χορό ότι ο υπουργός Ναυτιλίας βρισκόταν στο Ammos, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί.





.
protothema.gr-
μονταζ eimailefteros.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.