θ

Translate

9 Αυγούστου 2017

Πρόβα με Ατρόμητο ενόψει Ριέκα για Ολυμπιακό - Ντεμπούτο για Μίλιτς

Ολυμπιακός και Ατρόμητος αναμετρώνται απόψε στις 20:30 στο Περιστέρι σε φιλική αναμέτρηση που προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα. 
Κυρίως, ωστόσο, για τους «ερυθρόλευκους», που την επόμενη εβδομάδα (16/08, 21:45) θα αντιμετωπίσουν την Ριέκα στο Καραϊσκάκη για τα play offs του Champions League και θα
έχουν πάντως αρκετές απουσίες. H ομάδα του Περιστερίου από την άλλη καλείται να ξεπεράσει τη βαριά ήττα με 6-1 στο φιλικό με τον Αστέρα και να δείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει το δύσκολο βράδυ που πέρασε στην Τρίπολη. 
Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έχει στη διάθεσή του τον Οφόε που νιώθει ενοχλήσεις και «τρέχει» για να προλάβει το ματς με τους Κροάτες, ενώ εκτός είναι ο Αλμπέρτο Μποτία που επίσης κρίνεται αμφίβολος για το συγκεκριμένο ματς, ενώ εκτός είναι και ο Μανώλης Σιώπης που πάντως έχει ανεβάσει στροφές και είναι σε καλύτερη κατάσταση τα τελευταία 24ωρα. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν δηλώθηκε ούτως ή άλλως στην ευρωπαϊκή λίστα και αυτό είναι δείγμα του ότι έχει… δρόμο ακόμη μπροστά του ύστερα από τον πρόσφατο τραυματισμό του. 
Ο αποκλεισμός του Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί μήνυμα του 46χρονου τεχνικού προς τον Ιρανό επιθετικό, όπως και αυτός του Ταρίκ Ελιουνουσι, που εδώ και καιρό είναι εκτός βασικών πλάνων. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Χρβόγε Μίλιτς, οποίος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί από την αρχή, αφού εκτός έμεινε και ο Κούτρης και Ντε λα Μπέγια δεν υπάρχει πλέον για τα αριστερά. 
Ο Ντάμιρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς από την προπόνηση της Τρίτης έλειψε μόνο ο Πολύντορο Τζούνιορ (σύσπαση στον τετρακέφαλο) από τα βασικά του εργαλεία.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.