θ

Translate

11 Αυγούστου 2017

ΦΡΙΚΗ.....Βρεθηκε σκυλος Ροντβαιλερ με κομμενη μυτη, αυτια και την ουρα του...

Μια αμοιβή $ 2.500 προσφέρεται από την Κοινωνία του Μίτσιγκαν Humane. Θέλουν να βρεθεί και να συλληφθεί ο υπεύθυνος για την αφαίρεση των αυτιών και της μύτης του Rottweiler. Στις 17 Ιανουαρίου, ένας πολίτης είδε το σοβαρά τραυματισμένο σκυλί και κάλεσε
το MHS. Το σκυλί μεταφέρθηκε στο κέντρο Mackey MHS για τη φροντίδα των ζώων για θεραπεία.
Αναμφισβήτητα, οι τραυματισμοί του είχαν προκαλέσει πολλά βάσανα. Όχι μόνο κάποιος σκόπιμα έκοψε τα αυτιά και τη μύτη του, αλλά είχε επίσης και κοψίματα στα πίσω πόδια του, και η ουρά του έφυγε. Παρά τη φρικτή αυτή κατάχρηση, το μίγμα σοκολάτας Rottie είναι πολύ φιλικό. Ο Mark Ramos, ο επικεφαλής ερευνητής, δήλωσε ότι το σκυλί αναμένεται να αναρρώσει και θα τεθεί προς έγκριση.

 Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εικόνα
disfigured rottweiler
Image Credit: N/A
Τα άτομα που έχουν πληροφορίες καλούνται να καλέσουν (313) 872-3401. Παρακαλώ βοηθήστε MHS βρείτε το θηρίο που προκάλεσε αυτό το σκυλί τόσο πολύ πόνο. Μοιραστείτε μακριά, άνθρωποι.  
relayhero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.