θ

Translate

24 Μαΐου 2017

Τσεκούρια και ρόπαλα φέρνουν παγκόσμια εξουσία στην Ελλάδα (Βιντεο)

Ρεπορτάζ εφημερίδας που είχε προειδοποιήσει για το σημερινό συμβάν εναντίον των φοιτητών
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν, όπως διαβάσατε νωρίτερα, έξω από το Παιδαγωγικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ναυαρίνου.
Κουκουλοφόροι φιλοπαγκοσμιοποιητές επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και τσεκούρια σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε
συμπλοκή. Λίγο μετά υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας που απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια.
.
Το ίδιο συνέβη και στην Θεσσαλονίκη, ενώ στόχος εκεί ήταν συγκεκριμένη πολιτική παράταξη.
Ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα επιτέθηκε με δολοφονική μανία εναντίον ολιγομελούς ομάδας φοιτητών της συγκεκριμένης παράταξης
Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας από τους φοιτητές της ΔΑΠ.
.
 Οι «αναρχικοί» επιτίθενται πλέον ανοιχτά και με βαρύ οπλισμό εναντίον των όποιων δημοκρατικών διαδικασιών στην Ελλάδα και το μήνυμα που στέλνεται είναι πως σύντομα θα επέλθει η κατάργησή τους και τον λόγο θα έχουν… άλλοι, προφανώς η παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα επιβάλλει τάξη μέσω χάους.
Επιπλέον, αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για αύξηση της αστυνόμευσης.
Θυμίζουμε το ρεπορτάζ των New York Times που πέρασε στα ψιλά γράμματα:
«Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά οι αναρχικοί της Ελλάδας οργανώνονται όπως ποτέ στο παρελθόν», ανέφερε.
Ποιός τους χρηματοδοτεί;
Ο 45χρονος Τάσος Σαγρής, μέλος της αναρχικής ομάδας Κενό Δίκτυο, είχε εξηγήσει πως οι αναρχικοί «χρησιμοποιούν όλες τις τακτικές, βίαιες και μη βίαιες», τονίζοντας πως «κάθε αποτυχία του συστήματος αποδεικνύει πως η ιδέα της αναρχίας είναι σωστή.
Της υποτιθέμενης «αναρχίας», η οποία κάθε άλλο παρά κόντρα πάει στην πραγματική εξουσία, εκείνη των παγκοσμιοποιητών που την χρηματοδοτούν, με το βλέμμα σε παγκόσμια δικτατορία, η οποία όπως όλες χρειάζεται να έχει τους πεμπτοφαλαγγίτες της.
 .
el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.