θ

Translate

24 Μαΐου 2017

Μακελειό: Οι Χούθι σφάζουν Σαουδάραβες και μισθοφόρους – Στα χέρια τους 25 άρματα μάχης, ΤΟΜΑ και πανηγυρισμός από τη Μόσχα: «Το F-15 κατερρίφθη από σοβιετικό πύραυλο» – Σκληρές σκηνές (βίντεο)

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο μακελειό. Η Σαουδική Αραβία μετά την κατάρριψη του F-15 και το μακελειό που υπέστησαν οι στρατιώτες της, έστειλε μισθοφόρους από το Σουδάν οι οποίοι και αυτοί αντιμετώπισαν τους Χούθι και δεν επέστρεψαν…ποτέ!
Περίπου 25 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα της Σ.Αραβίας «αγνοούνται» μαζί με δεκάδες τόνους οπλισμού.

Ταυτόχρονα η Μόσχα επιβεβαίωσε την κατάρριψη του σαουδαραβικού F-15 με σοβιετικό πύραυλο όπως σημειώνει χαρακτηριστικά. Την αποκάλυψη την είχε κάνει πρώτο  το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
Νωρίτερα οι Χούθι είχαν καταρρίψει και ένα σαουδαραβικό ελικόπτερο Black Hawk.
13 στρατιώτες του Βασιλείου σκοτώθηκαν.
Με τους Χούθι να σκοτώνουν με κάθε τρόπο τους Σαουδάραβες-οι ελεύθεροι σκοπευτές έχουν κάνει θραύση, το Βασίλειο στέλνει πλέον αφρικανούς μισθοφόρους και κυρίως Σουδανούς.
Οι τελευταίοι δεν γύρισαν ποτέ μετά τις συγκρούσεις με τους Χούθι στα σύνορα με Σ.Αραβία.
Περίπου 100 νεκροί και οι σκηνές παρακάτω είναι σκληρές.
Με τους Σαουδάραβες να πέφτουν σαν τις μύγες στα πεδία των μαχών, οι Χούθι είναι έτοιμοι να καταλάβουν πλήρως το προάστιο Midi.
Οι συγκρούσεις συνεχίζονται με την Σ.Αραβία να ελέγχει μόνο το λιμάνι.
Το 2017 σκοτώθηκαν 130 στρατιώτες του KSA γι αυτό η λύση του Βασιλείου είναι πλέον μισθοφόροι…
Έτσι δράση ανέλαβαν οι Αμερικανοί με τους Navy Seals να πραγματοποιούν επιδρομή στο προάστιο Marib στην κεντρική Υεμένη σκοτώνοντας 7 τρομοκράτες της Αλ-Κάιντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επιδρομές ανέλαβε η γνωστή ομάδα «Team 6».
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η ειδική αυτή μονάδα των ΗΠΑ πραγματοποιεί παρέμβαση στην Υεμένη από την έναρξη του πολέμου γεγονός που δείχνει και την πλήρη ανικανότητα της Σ.Αραβίας.
Η πρώτη εμπλοκή είχε γίνει στις 29 Ιανουαρίου στο προάστιο Al-Bayda.
























.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.